torek, 7. junij 2016

Nike, darilo športu in rekreaciji

Nike je darilo športu in rekreaciji. Šport in rekreacija sta pomembni prvini Nike razvojne usmerjenosti. Dosežki na področju športa neprestano premikajo meje, športniki si želijo napredovanja. S tem ima področje športa zagotovljeno motivacijo. Temelji pa na sodelovanju z razvojnimi oddelki.



Izboljšave, ki jih Nike omogoča športnikom velikokrat niso velike, mnogokrat tudi niso opazne, pomenijo pa pomemben korak naprej pri doseganju rezultatov. Z izboljšanjem rezultatov se spremembe spoznajo kot koristne, postopoma pridejo na prodajne police, kjer jih Nike uspešno trži. S tem pridobi nove možnosti razvoja in sprememb v prihodnosti. prisotnost na vseh pomembni športnih prizoriščih je znak odličnosti. Opaziti jo je mogoče globalno, praktično na vseh kontinentih v zelo različnih športnih panogah. Tako Nike srečamo v vrhunskih košarkarskih, nogometnih, golf, tenis ter drugih vrhunskih tekmovanjih. Rekordi, zmage in drugi dosežki ne bi bili mogoči brez podpore proizvajalca. Za rekreativce pomenijo dosežki motivacijo in vzpodbudo. Pri tem ni pomembno ali gre za aktivne oziroma občasne rekreativce. Vsak rekreativec ve, da je Nike športna oprema odlična, ter da lahko računa na dobro podporo pri izboljševanju svojega znanja in kondicije. Ostalo mora storiti sam oziroma prepustiti drugim strokovnjakom. Oprema sama ni nujno pogoj za uspeh, pomeni pa pomemben prispevek. Za uspeh je porabno še kaj več ko le izbrati opremo, pomeni pa izbrati dobro opremo postaviti si osnovo za doseganje ciljev. Izbrati dobro pomeni predvsem vedeti kaj nudi proizvajalec ter na splošno ponudba ter kaj uporabljajo športniki oziroma rekreativci istega ranga. Pozabiti pa ne smemo niti na individualne lastnosti.

Proizvajalci in uporabniki lahko ponudijo dobro opremo, vendar je vse zaman, če ni individualno prilagojena. To je moč opaziti pri recimo tekaški opremi, ki je prilagojena določeni fiziološki značilnosti. V primeru napačne izbire smo zgrešili ne le nakup, onemogočili smo si postaviti dober temelj vadbe in napredka. Nike ima zelo velik vpliv na izboljšanje pripravljenosti rekreativcev.

http://hervis.si/store/brand/1_105

Ni komentarjev:

Objavite komentar