nedelja, 27. december 2015

Furnet, eko talna obloga

Furnet je ekološka talna obloga . Eko talna obloga je furnet, ker ustreza visokim zahtevam z vidika ekologije. Za furnet je ekološka odličnost zagotovljena že v samem proizvodnem procesu. V proizvodnem procesu se poleg tega furnet opremi z lastnostmi, ki zagotavljajo odpornost in dolgo življenjsko dobo.



Tako v proizvodnem procesu furnet dobi osem plasti izredno močnega laka. Slednji omogoča, da je furnet odporen proti praskam, odrgninam in drugim površinskim poškodbam. Ob vseh odličnih tehničnih lastnostih proizvajalci niso pozabili na izgled ter estetsko funkcijo. Prostori, ki jih danes opremljamo so za mnoge investitorje prava preizkušnja. Ker živimo v času, ko je veliko možnosti vidnih na vsakem koraku, se lahko z njimi oborožimo, kadar sami izbiramo. Hkrati nam velika ponudba nudi nešteto možnosti. Že iz šolskih klopi vemo, da barve delujejo na počutje človeka. Nadalje z barvnimi kombinacijami vseh površin v prostoru, lahko navidezno spremenimo dimenzije prostora. Kar pomeni, da ga prilagodimo danim zahtevam. V primeru, da imamo prostor manjši, krajši, nižji ali kako drugače neustrezen, ga je mogoče z ustreznimi barvnimi kombinacijami površin ustrezno spremeniti. Enako velja za nasprotne in vse druge primere. Prilagoditi je možno veliko. Če smo v dvomih imamo zagotovo možnost, da si določene primere ogledamo v praksi. Kar pomeni, da je moč na lastne oči videti učinke, pred samo odločitvijo. Tako ob izbiranju ponudbe ne bo težav, ampak bomo natančno vedeli kaj hočemo.

Poleg barvnih kombinacij površin prostorov je oblikovno odličnost in ustrezno počutje v prostoru, moč ustvarjati tudi z kombinacijo površin in opreme. Kombinacij je ogromno. V mnogih primerih imamo dobre kombinacije na voljo že v številnih publikacija. Prodajalci si na vsak način želijo, da bi njihov artikel izgledal kar se da najboljše. Zato pri oglaševanju poskrbijo, da dejansko poudari želene lastnosti. Z dobrim opazovanjem bomo odkrili za kakšne kombinacije gre. Furnet je talna obloga za iznajdljive.

Več informacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar