ponedeljek, 23. marec 2015

Dopolnilno zavarovanje, več zdravstvenih pravic

Dopolnilno zavarovanje prinaša zavarovancu zdravstvene pravice v večjem obsegu. Večji obseg zdravstvenih pravic zavarovancu prinaša dopolnilno zavarovanje v primerjavi z osnovnim zdravstvenim zavarovanjem. Odločitev za dopolnilno zavarovanje je modra odločitev , saj z investicijo v dopolnilno zavarovanje lahko prihranimo. Dopolnilno zavarovanje namreč doplačamo v majhnem znesku glede na možice koristi. Toliko bolj pomembno je dopolnilno zavarovanje, ker koristi pridejo prav takrat, ko jih najbolj potrebujemo.



Namesto iskana vseh potrebnih dodatnih storitev, nam dopolnilno zavarovanje nudi vse na enem mestu. Kar je več kot dobrodošlo, ko smo soočeni z boleznijo ali drugimi zdravstvenimi težavami, lastnimi ali boleznijo ali drugimi zdravstvenimi težavami najbližjih oseb. Hitro in učinkovito zdravljenje je danes vedno bolj zaželeno, saj se svet spreminja in hiti z neverjetno naglico. Kakovost življenja ni le v hitenju, ampak tudi v hitrejšem opravljanju aktivnosti, kar pomeni, da imamo s prihranjenim časom na voljo nekaj zase. Prosti prihranjen čas lahko koristimo po svojih željah in zahtevah. Vsekakor ga velja pametno izkoristiti, saj tako lahko koristimo sebi in bližnjim. Sebi bomo koristili s tem, da se bomo v prostem prihranjenem času odpočili, si nabrali novih moči ali pa razmislili o prihodnjih profesionalnih aktivnostih. Enako velja za naše bližnje. S tem, ko si bomo vzeli čas zase, bomo v svoji najožji bližini ustvarili kakovostne pogoje za bivanje in življenje. Dopolnilno zavarovanje nam vse našteto omogoča.

V primerjavi z zdravstvenim zavarovanjem je pravic do zdravstvenih pripomočkov, zdravil in vsega drugega kar potrebujemo za zdravljenje bolezni in poškodb bistveno več. Pri zdravstvenem zavarovanju so ta zdravila, zdravstveni pripomočki in vse ostalo kar potrebujemo za zdravljenje bolezni in poškodb, na doplačilnem seznamu. Poleg tega je dostopnost do njih otežena, saj moramo največkrat skozi proces pridobivanja zdravil, zdravstvenih pripomočkov in vsega kar potrebujemo za zdravljenje bolezni in poškodb. Dopolnilno zavarovanje je odločitev za bolj kakovostne zdravstvene storitve v času, ko jih bomo najbolj potrebovali.


Ni komentarjev:

Objavite komentar