sobota, 18. november 2017

Lek zaposlitev priložnost za nove izzive ter pridobivanje poklicnih izkušenj

Lek zaposlitev ponujajo priložnost sodelavcem, ki so pripravljeni na izzive ter pripravljeni pridobivati nove poklicne izkušnje. Podjetje Lek nudi številne priložnosti za zaposlitev v kakovostnem in uspešnem delovnem okolju. Najbolj neposredne informacije o prostih delovnih mestih so na voljo na spletni strani podjetja.

Priložnosti za zaposlitev ter študentsko delo

Prosta delovna mesta so razdeljena na priložnosti za zaposlitev v podjetju Lek in Sandoz ter priložnosti za študentsko delo. Priložnosti so predstavljene v pregledni tabeli, ki je razdeljena na prosta delovna mesta ter njihove značilnosti. Prosta delovna mesta so opisana z odgovornostmi in pričakovanji, značilnosti pa so država in kraj opravljanja, vrsta zaposlitve, divizija, delovni čas, funkcijsko področje, poslovna enota ter datum posodobitve. Več možnosti za izbiro imajo sposobnejši ter prilagodljive osebe. Sposobnejši imajo več znanj in izkušenj, zato lahko kandidirajo za več prostih mest. Prav tako pa imajo prilagodljive osebe več možnosti, kot tiste, ki zasledujejo in čakajo zgolj delovno mesto z točno določenimi lastnostmi.

Zaposlitev v Leku je možna za najbolj prilagodljive

Zaposlitev v podjetju Lek je mogoča preko oddaje prijave na prosto delovno mesto. V primeru prve prijave na prosto delovno mesto, si mora kandidat ustvariti račun. Slednjemu je namenjen poseben obrazec, katerega je potrebno izpolniti z elektronskim poštnim naslovom, geslom ter varnostnimi vprašanji. Z vpisom v bazo podatkov podjetja Lek je zaposlitev enostavnejša ter večja možnost.

V bazi podatkov se hranijo življenjepis ter drugi pomembni podatki, imetnik računa pa lahko tudi uporablja orodja za iskalce zaposlitve. Življenjepis in druge informacije je možno tudi odstraniti iz baze podatkov kadarkoli v prihodnosti. Priložnosti za študentsko delo v podjetju Lek je priložnost za pridobivanje novih znanj, kompetenc in sposobnosti uspešnih podjetji, ter tudi možnost za kasnejšo zaposlitev. Prednost imajo študenti višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja kemije, medicine, farmacije, kemijske tehnologije, mehatronike, strojništva in informatike. Kadrovske priložnosti oziroma priložnosti za zaposlitev so v podjetju Lek stalnica.

Za Lek zaposlitev lahko sledite in se prijavite na zaposlitvenem portalu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar