sreda, 22. julij 2015

Ipanema , osebna izbira

Ipanema je v veliko primerih zelo osebna izbira . Zelo osebna izbira pomeni, da ni vsaka obutev primerna za vsakega kupca. Ipanema ta problem rešuje Posebne lastnosti , katerim mora obutev ustrezati so lahko pogojene s fizičnim značilnostmi človeka. Ipanema se dobro prilagaja. V prvi vrsti je najpomembnejše, da je obutev prilagojena fizičnim lastnostim kupca. Ipanema lahko ustreza različnih lastnostim.



Brez te ustreznosti je vsaka obutev lahko stran vržen denar. Ipanema ne bo stran vržen denar. Težave največkrat nastopijo, ko mora obutev imeti lastnosti, ki so izjemne. Izjemne slastnost pomeni, da niso pogosto prisoten pri nakupu. To pomeni, da jih kupci ne zahtevajo pogosto. Težava je v dobavljivosti izdelka. Ker tak artikel ne gre v promet, ga največkrat trgovci nimajo na zalogi. To pomeni, da je manjša verjetnost takojšnjega nakupa. Čakanje pa je danes ne preveč zaželena lastnost vsakega kupca. Razvadili smo se, da imamo nam všečen artikel iz izložbe, v naslednjem trenutku v uporabi. V primeru izrednih lastnosti, katerim mora obutev ustrezati, tega velikokrat ni mogoče. K sreči so ljudje z izrednimi lastnostmi tega v veliko primerih že vajeni. Tako so pripravljeni, da artikel v izložbi ne bo njim ustrezen. S čakanjem so seznanjeni in izkušeni. Nobena težava ne bo počakati krajše časovno obdobje, da dobijo točno določeno njim prilagojeno obutev. Izbira je danes olajšana na nekatere sodobne načine nakupa. Sodobni načini nakupa omogočajo, da nam v nekaterih primerih ni potrebno v trgovino. V tem primeru nam ni potrebno v klasično trgovino.

 Za takšne nakupe velja še vedno veliko predsodkov in zadržkov. Imamo pa na drugi strani tudi pozitivne izkušnje. Nekateri so na tak sodoben način kupili že veliko izdelkov. To pomeni, da imajo izkušnje s takim nakupom. Njihove izkušnje so dobra referenca za vse, ki bodo to počeli prvič ali bodo potrebovali motivacijo za razbijanje predsodkov. Poleg dobrih izkušenj so za izbiro Ipanema koristni tudi nasveti. Zelo dobrodošli so nasveti, ki omogočajo, da se izbere Ipanema .

http://www.superge.si/Ipanema/

Ni komentarjev:

Objavite komentar