ponedeljek, 24. februar 2014

Kamp Porto Sole in bogata turistična ponudba

V primeru, da ste se odločate, kam odpotovati na dopust v Istro, potem je odlična izbira za vas kamp Porto Sole. Nahaja se v neposredni bližini Vrsarja. Mesta v Istri slovijo po svoji tradicionalni lepoti, dolgi kulturni zgodovini in posebnim mediteranskim ambientom. Vrsar je nedvomno eno izmed takšnih mest. Je staro ribiško mesto, v katerem še danes poteka tradicionalno življenje, ki je sicer vpeto v bogato turistično ponudbo. Odlične restavracije in bari vabijo praktično na vsakem koraku, seveda pa tudi kamp Porto Sole ponuja na tem področju svojo lastno bogato izbiro.

Kamp Porto Sole ima picerijo, pub, kafe bar in običajen bar. V primeru, da bi radi dopust preživeli na enem mestu, potem kamp Porto Sole ponuja vse, kar boste potrebovali, da se boste na svojem dopustu res dobro odpočili in se razvajali na enem mestu. Namestitev, ki jo omogoča kamp Porto Sole, je izvrstna. Najboljše parcele se nahajajo tik ob morju. Na teh imate svoj lastni priključek za elektriko in vodo. Naravne sence pa je okrog 20 odstotkov. Poleg teh so tudi standardne parcele, ki imajo enak priključke kot tiste tik ob morju, le da so nekoliko zamaknjene proč od obale.

Najbolj naravna senca pa se nahaja na mestih za kampiranje. Če obožujete gosto senco mediteranskih dreves, petje škržatov in neposreden stik z naravo, so te parcele kot nalašč za vas. Kamp Porto Sole je tako primeren za tiste, ki želijo preživeti dopust z avtodomom, počitniško prikolico ali šotorom. Kamp Porto Sole ponuja sanitarije, ki so primerne tudi za osebe, ki so gibalno ovirane. Na voljo je tudi supermarket, v katerem boste lahko kupili skoraj vse, kar vam bo padlo na pamet, v kampu se nahaja tudi kiosk in bencinska postaja. Za nesreče in nenadna obolenja poskrbi ambulanta. Kamp Porto Sole ponuja torej vse: od zabave pa do varnosti.
http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Porto_Sole_Vrsar

Ni komentarjev:

Objavite komentar